Ontspannen vergaderen in de natuur

Zoekt u een buitengewone locatie voor uw volgende vergadering of zakelijke bijeenkomst? Landal GreenParks biedt volop mogelijkheden in diverse uitstekende bungalows op vergaderparken midden in de natuur. Of u nu kiest voor een vergadering in één van de reguliere bungalows of voor het alles-in-één Businessbungalow concept. Wij zoeken graag samen met u de locatie die het beste aansluit bij uw wensen.
Vraag een offerte aanNeem contact met ons op

Het Businessbungalow concept: alles onder één dak

Inspirerend vergaderen, ontspannen, koken en overnachten… In het Landal Businessbungalow concept huurt u één multifunctionele Businessbungalow met royale keuken en drie nabijgelegen overnachtingsbungalows midden in de natuur. Hier vergadert, kookt en ontspant u in alle rust. Lekker weer? Het terras biedt plaats aan het hele gezelschap. 
Het Businessbungalow concept

Vergaderen in bungalows op unieke locaties

Geen beamer, flipover of andere extra’s nodig? Reserveer dan een van onze reguliere bungalows. Extra’s zoals lunch of schrijfmateriaal zitten er niet standaard bij, maar regelen wij uiteraard graag voor u. Een evenement combineren met een overnachting? Ook dat is geen probleem. Wij zoeken graag samen met u naar een passende oplossing op één van onze vergaderparken.
Bekijk alle vergaderparkenVraag een offerte aan