Vergaderzalen

Zorgeloos vergaderen

Wie een zakelijke meeting met collega’s op de agenda zet wil zich vooral concentreren op de inhoud van die vergadering, niet op de organisatie die daarbij komt kijken. Wij van Landal Business Line begrijpen dat als geen ander. Daarom hoeft u zich bij ons alleen te richten op de agenda, wij zorgen voor de rest. Zo zetten wij alles voor u klaar: van een beamer en een scherm tot aan pen en papier voor de notulist(en). En niet te vergeten: de nodige versnaperingen. Vergaderen was nog nooit zo comfortabel. 

Vergaderen in de natuur

Onze parken liggen allemaal midden in de natuur: bij het strand, aan het water of in de bossen. Dé plekken waar u tijdens of na het vergaderen de batterij weer helemaal op kunt laden. Lekker uitwaaien of frisse boslucht opsnuiven bevordert de creativiteit en zorgt voor nieuwe energie. De vergaderzalen op onze locaties zijn van alle snufjes voorzien om helemaal 'online' te kunnen, maar lenen zich na flinke inspanning ook uitstekend voor een 'offline' samenzijn.

Aan alles is gedacht

Landal Business Line gaat veel verder dan een zaaltje met wat kannetjes koffie en thee. Landal Businessline biedt u diverse vergaderarrangementen en naar wens stellen wij een op maat gemaakt arrangement voor u samen. Een vergaderzaal reserveert u bij ons voor een periode vanaf 4 uur. Extra lunch of overnachting? Regelen we. Een vergaderarrangement boekt u al vanaf € 19,50 p.p. op een locatie naar keuze.
Onze arrangementen
Bij de prijs van het Vergaderarrangement zit inbegrepen:
  • Flip-over
  • Pennen, notitieblokjes en pepermuntjes op tafel
  • Onbeperkt koffie, thee en Landal-water geserveerd in de plenaire zaal
  • Streekgebonden koffiegarnituur
  • Gezonde lekkernijen bij de koffiebreak
  • Gratis parkeergelegenheid

Referentie: Förch

"Met iedere maand een verkoopvergadering is het een plezier om dit bij Landal GreenParks te doen."

Emil Janischka, Verkoopleider
Naar de referenties