Ik heb een vraag over:

Aankomst op het park

Wordt er op de parken een borgsom gevraagd bij aankomst?
Het park is gerechtigd om een borgsom te vragen van maximaal € 500,- per accommodatie. Dit staat tevens opgenomen in de Algemene Voorwaarden. In de meeste gevallen zult u hier van te voren van op de hoogte worden gesteld door het park. Wanneer u vooraf wenst te weten of er een borgsom gevraagd wordt, adviseren wij u om contact op te nemen met de parkreceptie.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat zijn de openingstijden van de parkrecepties?
Voor al uw vragen en het verkrijgen van informatie over het park en uw verblijf kunt u terecht bij de parkreceptie. De parkrecepties hebben wisselende openingstijden. Voor de openingstijden van de parkrecepties kunt u terecht op onze website. Bij het gewenste park kunt u onder het kopje "praktisch" de openingstijden van de receptie terugvinden. Hier vindt u ook de contactgegevens van het park. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?
Op de dag van aankomst zijn de sleutels en de accommodatie vanaf 16.00 uur beschikbaar. Het is mogelijk om eerder aan te komen op het park en gebruik te maken van onze faciliteiten. Of ontdek alvast de omgeving! Op de dag van vertrek moet u uiterlijk om 10:30 uur de sleutels van uw accommodatie weer inleveren bij de receptie. Als de receptie gesloten is, kunt u de sleutels inleveren in de daarvoor bestemde sleutelbus.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ik wil mijn sleutel afhalen/ inleveren buiten de openingstijden van de parkreceptie. Wat moet ik doen?
Wanneer u buiten de openingstijden van de parkreceptie uw sleutel wilt afhalen of inleveren, dient u dit vooraf te melden bij de parkreceptie. De parkreceptie kan dan een afspraak met u maken betreffende het afhalen of inleveren van de bungalowsleutel. Op onze website kunt u bij het betreffende park de contactgegevens van het park vinden.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Met welke documenten kan ik inchecken op het park?
Bij aankomst op het park vragen wij de werkgever zich te melden bij de receptie. Indien mogelijk zou het fijn zijn als hij een reserveringsnummer welke is ontvangen bij de reservering weet. Bij aankomst op het park kan er om een legitimatiebewijs gevraagd worden.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Moet ik het nachtregistratieformulier ook invullen?
Bij een verblijf op één van onze parken dien je een zogenaamd nachtregistratieformulier in te vullen. Wanneer je dit vooraf invult, scheelt dit wachttijd bij de parkreceptie. Je kunt het nachtregistratieformulier hier downloaden. De gegevens van jou en jouw reisgezelschap worden verwerkt ten behoeve van de betreffende gemeente, onder meer voor het geval van calamiteiten. De gegevens kunnen in onze systemen worden verwerkt. In het geval van een grote incheck (meerdere bungalows) is het mogelijk dat wij afwijkende afspraken maken om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Tijdens jouw verblijf

Waar kan ik de inventarisatielijst van de accommodaties vinden?
Op onze website kunt u wel de indeling van de bungalows bekijken (bijvoorbeeld aantal slaapkamers en badkamers), maar er zijn geen inventarislijsten van de accommodaties te vinden. De inventaris kan namelijk per bungalow verschillen. Mocht u vragen hebben over de inventaris van de accommodaties, neemt u dan contact op met de receptie van het betreffende park. Op onze website kunt u bij het betreffende park de contactgegevens van het park vinden.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik gratis gebruik maken van wifi op jullie parken?
Ja, in de door u geboekte accommodatie én op het gehele park kunt u gratis gebruikmaken van wifi! Het verschilt per park hoe u de verbinding moet maken. Bent u op het park en heeft u vragen over het inloggen? Neem dan contact op met de parkreceptie.
 
Uitzonderingen
Op de parken Landal Villapark Livingstone, Nieuwvliet-Bad en Brandnertal bieden we geen gratis wifi aan. Hier kunt u via de parkreceptie tegen betaling wifi bijboeken. Op vakantiepark Piperdam en glamping Neufchâteau kunt u gebruikmaken van wifi op centrale plekken, zoals de receptie en restaurants, maar niet in de accommodaties.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Mag ik mijn huisdier(en) meenemen?
Het is uiteraard toegestaan om uw huisdier(en) mee te nemen.  Voor huisdieren geldt een vast bedrag van € 150,00 per huisdier per half jaar. Huisdieren zijn uiteraard alleen toegestaan in de huisdier toegankelijke bungalows en per bungalow is er een maximum aantal huisdieren toegestaan. Mocht u een huisdier willen meebrengen dan vragen wij u dit aan te geven wanneer u de offerte aanvraagt, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden