Ik heb een vraag over:

Events

Is het mogelijk om een park helemaal exclusief te huren?
Bent u zoek naar een unieke ervaring? Dan is het huren van een park (of een gedeelte) zeker een aanrader. Zo maakt u uw event onvergetelijk! Alles op één locatie: vergaderen, overnachten en feesten. We hebben veel verschillende parken. Graag bespreken we samen met u welk park het beste past bij het event en aantal personen. Bent u op zoek naar een locatie midden in de bossen, aan het strand of in een wintersportgebied? Bekijk de mogelijkheden voor het huren van een park. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Bestaan er ook Landal GreenParks Giftcards die ik als incentive kan uitgeven?
Met de Landal Giftcard kunt u iemand een verblijf op één van onze parken cadeau doen. Of gewoon als bijdrage in de kosten van de huur. U kunt zelf een bedrag kiezen tussen de € 5,- en € 150. Kiest u de digitale variant, dan ontvangt u of de ontvanger de giftcard via e-mail. Ontvangt u liever de Landal Giftcard per post, dan wordt deze opgestuurd. De kaart kan worden geactiveerd met de code die wij per email versturen. Meer informatie of bestellen? 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Welke mogelijkheden zijn er voor groeps- en teambuilding activiteiten op de parken?
Op onze parken vind je meerdere mogelijkheden voor groeps- en teambuilding activiteiten. Afhankelijk van jouw wensen selecteren wij parken die hiervoor geschikt zijn. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Welke horecagelegenheden zijn er op de parken?
Dit verschilt per park en kunt u terugvinden op de website van het betreffende park. Daarnaast hebben we op enkele parken uitgebreide banquetingmogelijkheden en is het soms mogelijk om een ontbijtarrangement bij te boeken. Wilt u liever in uw eigen bungalow eten? Op sommige parken kunt u ook een gourmetarrangement en/of barbecue-arrangement boeken.
Offerte aanvragen Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik een congres organiseren bij Landal?
Ja, een aantal van onze parken zijn hiervoor geschikt. Dit hangt af van de inhoud, vorm en grootte van het congres. We informeren je graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 088 - 205 98 88.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is het mogelijk om een event te organiseren op een park?
Ja, dat kan zowel in Nederland als in het buitenland. Laten we er samen voor zorgen dat uw event een onvergetelijke ervaring wordt! We bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op via 088 - 205 98 88.
Event organiseren bij Landal Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden