Over Landal Business Line

Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor al uw zakelijke reserveringen, van het tijdelijk huren van een accommodatie tot een volledig verzorgd event. Ook wanneer u als particuliere gast een accommodatie langer dan 28 nachten wilt huren of een groepsreservering van meer dan 20 accommodaties wilt maken, dan kunt u bij ons terecht. Deze type reserveringen vallen onder het specialisme van Landal Business Line.

Wat doet Landal Business Line?

Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor al uw zakelijke reserveringen, van het tijdelijk huren van een accommodatie tot een volledig verzorgd event. Ook wanneer u als particuliere gast een accommodatie langer dan 28 nachten wilt huren of een groepsreservering van meer dan 20 accommodaties wilt maken. Deze type reserveringen vallen onder het specialisme van Landal Business Line. 

Onvergetelijke vakanties en onvergetelijke bijeenkomsten

Bij Landal GreenParks zorgen we ervoor dat particulieren een onvergetelijke vakantie hebben. Met dezelfde gastvrijheid en persoonlijke benadering ontvangen we bedrijven. Om dat optimaal te kunnen doen is ruim 15 jaar geleden Landal Business Line opgezet.  Een team van zo’n 10 medewerkers op ons kantoor in Den Haag neemt al uw aanvragen in behandeling. Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke arrangementen. Van accommodatie tot bedrijfsfeest en van vergadering tot event. Dat doen we onder andere voor de volgende bedrijven.

De doelgroepen van Landal Business Line

Events; Landal Business Line heeft een team van eigen event organisatoren voor u klaar staan. Zij kunnen u helpen met de planning en organisatie van uw event. Denk aan de invulling van een thema of de keuze voor het eten en drinken en de muziek. Dankzij ons maatwerk weet u zeker dat aan alles is gedacht en niets aan het toeval wordt overgelaten.

Vergaderen; Bent u op zoek naar een plek voor een vergadering met uw collega’s? Maar dan eens niet in een dertien-in een-dozijn vergadercentrum, maar midden in de natuur op een unieke, inspirerende locatie? Landal Business Line heeft voor elke vergadering de perfecte locatie. 
 
Tijdelijke woonruimte; Zoekt u een tijdelijke woonruimte voor een medewerker, arbeidsmigrant (expat), zakenrelatie of voor uzelf? Een flexibele huuroplossing in de buurt van uw werk biedt uitkomst. Of u nu een weekend, een week of een maand blijft, Landal Business Line biedt comfortabele accommodaties met huiselijke sfeer op meer dan 90 parken in Nederland en Europa.

Groepen
; Op de parken van Landal GreenParks ontvangen we veel verschillende groepen. Van studenten tot collega’s, van familiereünies tot sportverenigingen, en van scholen tot begeleide zorg vakanties. 

Werken bij Landal Business Line

Lijkt het je leuk om bij Landal Business Line te werken of stage te lopen? Check onze vacature pagina.