Over Landal Business Line

Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor al uw zakelijke reserveringen, van het tijdelijk huren van een accommodatie tot een volledig verzorgd event. Ook wanneer u als particuliere gast een accommodatie langer dan 28 nachten wilt huren of een groepsreservering van meer dan 10 accommodaties wilt maken, dan kunt u bij ons terecht. Deze type reserveringen vallen onder het specialisme van Landal Business Line.

Wat doet Landal Business Line?

Bij Landal Business Line kunt u terecht voor bedrijfsfeesten, tijdelijke woonruimte, bedrijfsuitjes, vergaderruimte of de organisatie van een compleet event. Ook kunnen wij u helpen bij reserveringen voor grote groepen (meer dan 10 accommodaties).

Onvergetelijke vakanties en onvergetelijke bijeenkomsten

Bij Landal GreenParks zorgen we ervoor dat particulieren een onvergetelijke vakantie hebben. Met dezelfde gastvrijheid en persoonlijke benadering ontvangen we bedrijven. Om dat optimaal te kunnen doen hebben we Landal Business Line opgezet.
De medewerkers van dit bedrijfsonderdeel zijn gespecialiseerd in zakelijke arrangementen. Van accommodatie tot bedrijfsfeest en van vergadering tot event. Dat doen we onder andere voor de volgende bedrijven.

Landal en duurzaamheid

Eind 2018 eindigde Landal op de eerste plaats van de Sustainable Brand Index, in de categorie Travel & Leisure. Die positie hebben we niet voor niets ingenomen. Duurzaamheid is een prioriteit bij Landal Greenparks. Iedere dag werken we hard aan onze duurzaamheidsdoelstellingen. En in 2030 zijn we helemaal klimaatneutraal. Bedrijven die serieus werk maken van hun MVO-beleid kiezen dan ook vanzelfsprekend voor Landal Business Line. Wij zijn uw betrouwbare en duurzame partner!
Onze duurzame programma's